top of page

Zákerácka ryža

Príprava ľubovoľných porcií vám zaberie 10 minút.

Suroviny:

uvarená ryža orech masla kurkuma himalájska soľ hrsť mrazenej babykarotky hrsť mrazeného sladkého hrášku hrsť mrazenej kukurice hrsť parenej brokolice strúhaný parmezán

Postup: 

Vo veľkom voku si rozpustíme na miernom ohni maslo. Pridáme babykarotku, hrášok a kukuricu a restujeme kým nie je všetka zelenina mäkká až chrumkavá (každý si zvolí ako mu vyhovuje). Potom pridáme ryžu a ďalej restujeme tak, aby sa ryža len ohriala, ale nevyschla. Posolíme, porášime štipkou kurkumy a tesne pred koncom pridáme drobné ružičky parenej brokolice. Podávame posypané parmezánom. Dobrú chuť s yedlom!

Rada na záver: Táto super zákerácka ryža je vhodná aj s pareným karfiolom a pre väčších odvážlivcov dokonca aj s pečeným ružičkovým kelom alebo kapustou.

コメント


bottom of page